Kennemerduinen

Hits: 63

Vandaag een wandeling door de Kennemerduinen. En vanwege het mooie weer ook gezien de drukte op sommige stukken van de route. De route liep door afwisselend door duinen, bossen en vegetatie en een groot gedeelte van het strand. En soms een stuk klimmen en dalen. Het café en het restaurant Parnassia ongeveer halverwege had alleen maar ​​plaats voor de vijf van ons op het terras te vinden. Hier aten we een hapje en een drankje. Een beetje verder van de Hazenberg op 27m boven zee mooi uitzicht in IJmuiden, Zandvoort en het Vogelmeer. Op het einde bij station Overveen nog een drankje gedronken. Degenen die niet zijn geweest hebben echt iets gemist vandaag.

De reis naar huis was minder; door vele storingen en werkzaamheden van de NS en een ongelukkige verbinding was ik pas thuis na 3,5 uur reizen (incl. ± 1 uur wachten op het station).

Kortom, ik wil dat iedereen die enthousiast is meegewandeld bedankt voor de leuke dag. Ik weet niet wanneer, maar een volgende wandeling zou ik graag opnieuw doen. Je hoort van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.