Winterwandeling WSV Op Stap

Hits: 27

Zaterdag 9 december samen met Petronette de winterwandeling van WSV Op Stap gewandeld. Onderweg veel regen en een kapotte paraplu net voor Ouderkerk ad IJssel. Wel leuke wandeling van 12,5 km door de polder Krimpenerwaard. Tijdens deze wandeling de Winterfair in Ouderkerk a/d IJssel bezocht, een koffiepauze gehad bij de Drie Manen en een kopje erwtensoep en koffie bij de Tiendhoek (gratis). Gehoopt op sneeuw vandaag, maar helaas voor ons viel deze ca. 20 km verderop in Gouda. Bedankt voor de organisatie!

De volgende wandelingen van WSV Op Stap:
Zaterdag 21 april 2018 – Lentewandeltocht
Zaterdag 23 juni 2018 – Zomerwandeltocht
Zaterdag 6 oktober 2018 – Herfstwandeltocht
Zaterdag 8 december 2018 – Winterwandeltocht

http://wsvopstap.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.