Groene Wissel wandeling: Gouda-Goverwelle – Reeuwijkse Plassen

Hits: 221

Vandaag samen met Willemijn en Hans een Groene Wissel wandeling gewandeld. Start- en eindpunt was treinstation Gouda-Goverwelle. De route liep grotendeels langs de Reeuwijkse Plassen. Afstand 20 km. Ondanks de bewolking een droge dag gehad en leuk gewandeld. Ik had een spiegelreflexcamera bij me, dus het lezen van de beschrijving aan Hans overgelaten, die dat zonder fouten deed. Onderweg bij restaurant Reeuwijkse Hout een versnapering genomen.

Meer informatie over deze wandeling zie Wandelzoekpagina.

Hieronder een selectie van mijn foto’s.

Eén antwoord op “Groene Wissel wandeling: Gouda-Goverwelle – Reeuwijkse Plassen”

  1. Dat is een mooie website Sander. En mooie foto’s ook . Geeft ook goed de sfeer weer van de wandeling, dat wil zeggen, dat het erg rustig was onderweg. Nou was het weer ook niet echt super. Ik vond het veel kouder dan ik verwacht had. Jullie zijn prettig gezelschap. Het zou leuk zijn als er nog wat prettige mensen aan ons groepje kunnen worden toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.