Nacht van de Vluchteling 2023

Hits: 4

In het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 juni ga ik opnieuw de Nacht van de Vluchteling wandelen. Ditmaal 20 km vanuit Rotterdam.

Ik ga de uitdaging aan en loop in het weekend van 17-18 juni mee met de Nacht van de Vluchteling omdat ik meer aandacht wil vragen voor al het leed wat een vluchteling mee moet maken voordat hij hier aan komt. Wees gul en doneer!
@Bron: NachtvandeVluchteling

Fiets en Wandelbeurs

Hits: 16

Een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs komt er weer aan! Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 staat de leukste beurs voor fietsers en wandelaars op het programma in Jaarbeurs in Utrecht. Na twee beursloze jaren staan we te trappelen om weer een nieuwe editie te organiseren.

Ontdek op de beurs fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips.

Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingbolides en e-bikes uitproberen. En we hebben weer een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Xperience, hét e-bike-testevent van Nederland. Twee events dus voor de prijs van één!

Graag tot ziens op de Fiets en Wandelbeurs!
@Bron: FietsenWandelbeurs

Fiets- en wandelbeurs, schrijf nu in met 5 euro korting
Nieuwe routes, bestemmingen en nieuwe ontmoetingen. De komende Fiets en Wandelbeurs op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht biedt volop inspiratie voor het nieuwe seizoen. Want wandelen is populairder dan ooit. Vele actieve vakantiegangers zullen ook in 2023 weer op pad gaan in binnen- en buitenland. Duitsland staat als themaland extra in de schijnwerpers tijdens deze editie…
@Bron: TeVoetOnline

Rode Kruis Bloesemtocht stopt

Hits: 2

Bij het bijwerken van mijn pagina Wandellinks kwam ik een bericht tegen over de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Helaas heeft het bestuur besloten om te stoppen met deze mooie wandeltocht door de bloesemvelden rondom Geldermalsen.

Jammer, want dit was een mooie wandeling langs de bloesem. Zelf heb ik de 25 km wel eens gewandeld.
@Bron: Rode Kruis Bloesemtocht

Meer dan 150 knopenrondjes

Hits: 8

Knopenrondjes zijn kant-en-klare routes. De routemaker heeft al de mooiste rondjes voor je uitgezocht. Ze zijn gevarieerd, bij voorkeur onverhard, liefst alleen voor wandelaars, verkeersveilig en uiteraard het liefst met een leuke horecagelegenheid aan de route.

Knopenrondjes zijn gemarkeerde rondwandelingen van 5 t/m 10 km op basis van de wandelnetwerken in heel Nederland. 

Inmiddels zijn er al meer dan 150 Knopenrondjes verspreid over heel Nederland.
@Bron: Wandelzoekpagina

Winterserie W.I.E.G.O.

Hits: 3

Zaterdag 21 januari 2023 organiseert Wandelsportvereniging W.I.E.G.O. de 2e Winterseriewandeltocht 2022-2023 vanuit Breda. Deze wandeling gaat grotendeels en (afhankelijk van de gekozen afstand) lopen de deelnemers door het natuurgebied Trippelenberg, het natuurgebied Krabbenbossen, het landgoed Klokkenberg en langs de rivier Aa of Weerijs.
@Bron: Wandel.nl