Mont Ventoux (Fr)

Hits: 58

Vandaag de wielerwedstrijd Tour de France gezien op tv. Een etappe met tweemaal de beklimming van de heroïsche berg Mont Ventoux. Dit doet mij terug denken aan mijn wandelreis in de Provence in juli 2011 waarbij ik op de Mont Ventoux gewandeld heb. Herstellende van een longontsteking ben ik door de reisleider naar de top gebracht en heb ik in mijn eentje afgedaald tot in het bosgebied waar ik weer ben opgepikt door de reisleider. Na afloop met de groep wat gedronken bij Chalet Reynard waar het steile stuk voor de wielrenners begint.

Alpes-Maritimes

Hits: 67

In augustus 2006 heb ik samen met Jody een individuele wandelreis van Hannibal Reizen gemaakt. Dit vanuit onze stamplaats in La Brique in het zuid-oosten van Frankrijk. Ons overnachtingsadres was Auberge St. Martin in La Brique. 

P.S. Om een of andere reden was dit bericht verwijderd.

Nationale Parken, Macedonië

Hits: 67

Samen met Aktiva Tours heb ik in september 2011 een wandelreis gemaakt in Macedonië.

Provence & Ventoux, Frankrijk

Hits: 91

Samen met Aktiva Tours heb ik in juli 2011 een wandelreis in de Franse Provence & Ventoux gemaakt.

Cinqueterre, Italië

Hits: 77

In september 2005 heb ik samen met Jody deze 10-daagse georganiseerde wandelreis van Sindbad Reizen gemaakt. De Cinque Terre zijn vijf bergdorpen aan de Ligurische kust in Noord-west-Italië.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Belgische Ardennen

Hits: 97

In april 2005 ben ik samen met Aktiva Tours naar Oteppe in de Belgische Ardennen geweest voor een midweek wandelen. Een ontvangen waardebon voor geplaatste foto’s in de brochure van Aktiva Tours kon ik zo mooi verzilveren.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Ötztaler Alpen, Oostenrijk

Hits: 91

In augustus 2004 heb ik een 10-daagse georganiseerde wandelreis gemaakt via Sindbad Reizen. Samen met een groep en een reisleider heb ik gewandeld door de Ötztaler Alpen in Oostenrijk.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Canarisch eiland La Gomera

Hits: 50

In maart 2004 heb ik een 8-daagse georganiseerde wandelreis La Gomera van Sindbad Reizen gemaakt. La Gomera is één van de zeven Canarische eilanden. La Gomera is een klein vulkanisch eiland met een oppervlaktegrootte net als Texel. Ten oosten van La Gomera ligt het veel toeristischere eiland Tenerife.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.