Aletschgletsjer, Wallis

Bezoeken: 1

In Noorwegen en Oostenrijk heb ik al eens op een gletsjer gewandeld. Een droom van mij is dit ook op de Aletschgletsjer te gaan doen in het kanton Wallis in Zwitserland. Op OpPad nu een artikel over deze gletsjerarm. Je kan ook in de bergen wandelen met uitzicht op de Aletschgletsjer.

Mont Ventoux (Fr)

Bezoeken: 64

Vandaag de wielerwedstrijd Tour de France gezien op tv. Een etappe met tweemaal de beklimming van de heroïsche berg Mont Ventoux. Dit doet mij terug denken aan mijn wandelreis in de Provence in juli 2011 waarbij ik op de Mont Ventoux gewandeld heb. Herstellende van een longontsteking ben ik door de reisleider naar de top gebracht en heb ik in mijn eentje afgedaald tot in het bosgebied waar ik weer ben opgepikt door de reisleider. Na afloop met de groep wat gedronken bij Chalet Reynard waar het steile stuk voor de wielrenners begint.

Alpes-Maritimes

Bezoeken: 81

In augustus 2006 heb ik samen met Jody een individuele wandelreis van Hannibal Reizen gemaakt. Dit vanuit onze stamplaats in La Brique in het zuid-oosten van Frankrijk. Ons overnachtingsadres was Auberge St. Martin in La Brique. 

P.S. Om een of andere reden was dit bericht verwijderd.

Nationale Parken, Macedonië

Bezoeken: 71

Samen met Aktiva Tours heb ik in september 2011 een wandelreis gemaakt in Macedonië.

Provence & Ventoux, Frankrijk

Bezoeken: 95

Samen met Aktiva Tours heb ik in juli 2011 een wandelreis in de Franse Provence & Ventoux gemaakt.

Cinqueterre, Italië

Bezoeken: 81

In september 2005 heb ik samen met Jody deze 10-daagse georganiseerde wandelreis van Sindbad Reizen gemaakt. De Cinque Terre zijn vijf bergdorpen aan de Ligurische kust in Noord-west-Italië.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.

Belgische Ardennen

Bezoeken: 97

In april 2005 ben ik samen met Aktiva Tours naar Oteppe in de Belgische Ardennen geweest voor een midweek wandelen. Een ontvangen waardebon voor geplaatste foto’s in de brochure van Aktiva Tours kon ik zo mooi verzilveren.

Hieronder een selectie van mijn foto’s van deze wandelreis.