Welkom

Hits: 292

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobby’s wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in het najaar van 2001 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Tot dusver heb ik meer dan veertig verschillende NS-wandelingen gewandeld.  Mijn spiegelreflex- camera of smartphone heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg.

Ik wandel in etappes Lange Afstand Wandelpaden (LAW), zoals het Nederlands Kustpad (deel 1 & 2), het Floris V-pad, het Grote Rivierenpad, het Krijtlandpad, het Groene Hartpad, en het Utrechtpad. Vanaf 2017 wandel ik Groene Wissels en in 2019 ben ik begonnen met het Romeinse Limespad. 

In het najaar van 2020 heb ik mijn eerste Trage Tocht gewandeld. Per dag wandel ik ca. 10 à 25 km. Mijn tempo is 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. Mijn voorkeur om te wandelen gaat uit naar bos, heide, vennen, duinen, strand en polder. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn Agenda. In Europa heb ik ook diverse (berg) wandelreizen gemaakt.

In het najaar van 2020 heb ik een Canon EOS 80 D body gekocht. Ik had al een Canon EOS 450 D. De volgende onderwerpen wil ik in 2021 meer gaan fotograferen: Architectuur, Dieren, Evenementen, Landschap en Sport. 

** In verband de verscherpte Corona-maatregelen heb ik dit jaar veel in de polder Krimpenerwaard vanuit mijn dorp Lekkerkerk gewandeld. Zie hiervoor het submenu over de Krimpenerwaard. ** 

Zonsondergang vanaf de Eendenkooi vlakbij Lekkerkerk – polder Krimpenerwaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.