Welkom

Hits: 490

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobby’s wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in het najaar van 2001 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Tot dusver heb ik meer dan 40 verschillende NS-wandelingen gewandeld.  Tijdens het wandelen neem ik foto’s voor bij mijn wandelverslag.

Ik wandel ook in etappes Lange Afstand Wandelpaden. In 2003 met kennissen begonnen met het Nederlands Kustpad (deel 2) en sindsdien heb ik diverse LAW’s gewandeld. Vanaf 2017 wandel ik Groene Wissels en in 2020 heb ik mijn eerste Trage Tocht gewandeld.

Per dag wandel ik ±  10 à 20 km. Mijn tempo is ca. 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn Agenda. Ik wandel bij voorkeur door bos, heide & vennen, duinen & strand, heuvels & bergen.

Langs de Groote- of Achterwaterschap – polder Alblasserwaard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.