Welkom

Hits: 304

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobby’s wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in het najaar van 2001 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Tot dusver heb ik meer dan veertig verschillende NS-wandelingen gewandeld.  Mijn spiegelreflex- camera of smartphone heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg.

Ik wandel ook in etappes Lange Afstand Wandelpaden. In 2003 met kennissen begonnen met het Nederlands Kustpad (deel 2) en sindsdien heb ik diverse LAW’s gewandeld. Vanaf 2017 wandel ik Groene Wissels en kort geleden heb ik mijn eerste Trage Tocht gewandeld.

Per dag wandel ik ca. 10 à 25 km. Mijn tempo is ca. 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. Ik heb geen voorkeur wat betreft mijn wandeling. Langs de Bollenvelden of de Bloesems in april of over de heide die in volle bloei staat in augustus vind ik wel leuk om te doen. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn Agenda.

In het najaar van 2020 heb ik een Canon EOS 80 D body gekocht. Ik had al een Canon EOS 450 D. De volgende onderwerpen wil ik meer gaan fotograferen: Architectuur, Dieren, Evenementen, Landschap en Sport. 

** In verband met de verscherpte Corona-maatregelen wandel ik tegenwoordig veel in de polder Krimpenerwaard en Alblasserwaard vanuit mijn dorp Lekkerkerk. ** 

Langs de Groote- of Achterwaterschap – polder Alblasserwaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.