Welkom

Hits: 230

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobby’s wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in 2001 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Tot dusver heb ik meer dan veertig verschillende NS-wandelingen gewandeld.  Mijn spiegelreflexcamera of smartphone heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg.

Ik wandel in etappes Lange Afstands Wandelpaden (LAW), zoals het Nederlands Kustpad (deel 1 & 2), het Grote Rivierenpad, het Krijtlandpad, het Groene Hart-pad, het Floris V-pad en het Utrechtpad. Vanaf 2017 ben ik Groene Wissels aan het ontdekken en in 2019 ben ik begonnen met het Romeinse Limespad. In Europa heb ik diverse (berg) wandelreizen gemaakt.

Daarnaast ben ik nog nieuwsgierig naar de deels onverharde Trage Tochten. Per dag wandel ik 12 à 25 km. Mijn tempo is 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. Mijn voorkeur om te wandelen gaat uit naar bos, heide, vennen, duinen, strand en polder. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn Agenda.

Vanaf medio 2020 wil ik meer gaan fotograferen met mijn spiegelreflexcamera de Canon EOS 450 D. De volgende onderwerpen wil ik gaan fotograferen: Architectuur-, Dieren-, Evenementen-, Landschap- en Sportfotografie. Ook wil ik op (korte) termijn een nieuwe body gaan kopen.

Floris V-pad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.