Welkom

Hits: 457

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobby’s wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in het najaar van 2001 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Tot dusver heb ik meer dan veertig verschillende NS-wandelingen gewandeld.  Mijn spiegelreflex- camera of smartphone heb ik vaak bij me en tijdens het wandelen neem ik foto’s onderweg.

Ik wandel ook in etappes Lange Afstand Wandelpaden. In 2003 met kennissen begonnen met het Nederlands Kustpad (deel 2) en sindsdien heb ik diverse LAW’s gewandeld. Vanaf 2017 wandel ik Groene Wissels en in 2020 heb ik mijn eerste Trage Tocht gewandeld.

Per dag wandel ik ca. 10 à 25 km. Mijn tempo is ca. 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten, zie mijn Agenda. Ik heb geen voorkeur wat betreft mijn wandeling.

Ik fotografeer met een Canon EOS 80 D en Canon EOS 450 D. Ik heb meerdere objectieven. De volgende onderwerpen wil ik meer gaan fotograferen: Architectuur, Dieren, Evenementen, Landschap en Sport. 

Langs de Groote- of Achterwaterschap – polder Alblasserwaard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.