Welkom

Bezoeken: 653

Welkom bij Photowalks!

Op mijn website vind je informatie over mijn hobby’s wandelen en fotografie. Als enthousiast wandelaar ben ik in 2002 begonnen met het wandelen van NS-wandelingen. Tot dusver heb ik meer dan 40 verschillende NS-wandelingen gewandeld.

Daarnaast wandel ik in mijn vrije tijd graag in etappes Lange Afstand Wandelpaden en Streekpaden. Ook enkele Groene Wissels en Trage Tochten heb ik gewandeld; afstand ca. 10 à 20 km. Mijn wandeltempo is ca. 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. Voorkeur door mooie landschappen, zoals bos, heide & vennen, duinen & strand en in heuvellandschap.

Onderweg maak ik foto’s voor deze website met mijn digitale Spiegelreflexcamera Canon EOS 80 D, Canon 18-135mm en Canon 70-300mm objectieven. Of met mijn smartphone Samsung A52.

Voor een overzicht van mijn actuele wandeltochten zie mijn Wandelagenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.