Landwinkel Kaasboerderij Speksnijder, Lekkerkerk

Bezoeken: 11

Dinsdag 11 juni 2024 uitstapje naar Landwinkel Kaasboerderij Speksnijder op de Tiendweg-West 28b, 2941 ER, Lekkerkerk geweest.

Een deskundige en interessante rondleiding van mijnheer Speksnijder zelf. Oude traktoren, een grote stal met grazende koeien, een productieruimte waar kaas gemaakt wordt, de kaasopslag met vele honderden kazen en tot slot de landwinkel vol met streekproducten uit de Krimpenerwaard.

Eén antwoord op “Landwinkel Kaasboerderij Speksnijder, Lekkerkerk”

  1. Vanwege de vele regen die er de afgelopen dagen is gevallen hadden ze de koeien naar binnen moeten halen. Konden wij voorzichtig met ze knuffelen! Heerlijke kaas geproefd. Ontzettend leuk uitje! Mooie foto’s Sander!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.