Architectuur in avondlicht, Rotterdam

Bezoeken: 115

Afgelopen woensdagavond ben ik met de AFO-Fotogroep op pad geweest. Ditmaal met 9 personen architectuur fotografie bij avondlicht in Rotterdam. Foto’s maken van de markthal, station Blaak, het potlood, de kubuswoningen, de Oude Haven, de Willemsbrug, het Witte Huis. Na afloop bij Stockholm nog wat gedronken. 

Avondfotografie in Rotterdam

Bezoeken: 61

Samen met de AFO-Fotogroep ben ik in 2016 in Rotterdam geweest voor avondfotografie.

Hieronder een selectie van mijn foto’s.

Basiliek & Arboretum, Oudenbosch

Bezoeken: 100

Vandaag ben ik met diverse leden van de AFO-Fotogroep in Oudenbosch geweest. Dit op uitnodiging van oud-AFO-lid Edwin Trouwborst en Joke van het Veer. Eerst hebben we de Basiliek H.H. Agatha en Barbara bezocht. In de middag in het Arboretum van Oudenbosch geweest. 

Hieronder een selectie van mijn foto’s gemaakt in de basiliek.

Hieronder een selectie van mijn foto’s gemaakt in het Arboretum.

Dordrecht

Bezoeken: 82

Vandaag ben ik samen met de AFO-Fotogroep in Dordrecht geweest. Om 09:00 verzamelen bij de halte Krimpen a/d IJssel Stormpolder en vandaar met de waterbus richting Dordecht. In Hotel Belevue Groothoofd een korte stop voor een kopje koffie. Voor ons gratis want Jan vierde zijn 65e verjaardag. Daarna met enkelen een rondje gelopen door Historisch Dordt. Langs diverse haventjes en oude grachtenpandjes.

Hieronder een selectie van mijn foto’s.

Rotterdam bij avond

Bezoeken: 78

Vanavond samen met Peter van Hengstum van AFO-Fotogroep een workshop Nachtfotografie bij Foka in Rotterdam gevolgd. Na afloop op pad langs Maas en op Blaak met 50mm. lens en in HDR omgezet.

Hieronder een selectie van mijn foto’s.

Euromast, Rotterdam

Bezoeken: 63

Zaterdag 20 juni ben ik met een groepje kennissen op de Euromast in Rotterdam geweest. Mooie vergezichten op Rotterdam en omgeving.

Hieronder een selectie van mijn foto’s.