Landwinkel Kaasboerderij Speksnijder, Lekkerkerk

Bezoeken: 11

Dinsdag 11 juni 2024 uitstapje naar Landwinkel Kaasboerderij Speksnijder op de Tiendweg-West 28b, 2941 ER, Lekkerkerk geweest.

Een deskundige en interessante rondleiding van mijnheer Speksnijder zelf. Oude traktoren, een grote stal met grazende koeien, een productieruimte waar kaas gemaakt wordt, de kaasopslag met vele honderden kazen en tot slot de landwinkel vol met streekproducten uit de Krimpenerwaard.

Botanische Tuin, Utrecht

Bezoeken: 81

Afgelopen zaterdag ben ik met een groep van Go Mingle naar de Botanische Tuin in Utrecht geweest. Eerst een rondleiding met een gids. Daarna even op het terras gezeten voor een hapje en drankje. Vervolgens de tropische kas en vlinderkas bezocht. Na afloop nog wat gedronken. Een leuk uitstapje en voor herhaling vatbaar.

Delft van bovenaf

Bezoeken: 111

Afgelopen dinsdag ben ik met Petronette naar Delft gegaan. Na wat bijgekletst te hebben bij een eettentje in het centrum de toren beklommen van de Nieuwe Kerk. 376 Treden omhoog en omlaag, maar het uitzicht was geweldig. Hieronder een selectie van mijn foto’s gemaakt met mijn smartphone.

Botanische Tuin, Utrecht

Bezoeken: 77

Afgelopen zondag ben ik met een groepje kennissen in de Botanische Tuin van Utrecht geweest. Dit in verband met een fotoworkshop die Ramona zou geven. Hieronder een selectie van mijn foto’s die ik allemaal met een 100mm macro-objectief heb gemaakt.

Modellen in oude auto’s in de Vlist

Bezoeken: 67

Samen met de AFO-Fotogroep heb ik foto’s gemaakt van modellen Nancy en Elma in twee oude auto’s in de Vlist. Dit album stond wel op Flickr, maar nog niet op Photowalks. Hieronder een selectie van mijn foto’s.