Blessure linkerenkel

Hits: 3

Begin maart heb ik mij thuis verstapt en sindsdien veel pijn in een spier bij mijn linkerenkel. Op advies huisarts naar fysiotherapeut gegaan. Hij adviseerde mij wel te blijven bewegen, maar geen (lange) wandelingen te maken.

Helaas heb ik hierdoor de wandeling door de Amsterdamse Waterleiding Duinen en de Heuvelrughike (vijf etappes) af moeten zeggen. Korte wandelingen hebben nu mijn voorkeur.

RIP Tom 17-03-2008 / 26-01-2023

Hits: 21

Het ga je goed, grote vriend!

Vanochtend heb ik mijn kater Tom bij dierenarts Crimpenerwaert in Bergambacht weggebracht voor een narcose en het trekken van een afgebroken voortand. Helaas was een nieuwe bloedcontrole noodzakelijk en werden diverse ernstige complicaties bij hem geconstateerd. Herstelkans minimaal. En indien uit narcose hoge kosten bij een dierenspecialist.

In overleg besloten om hem in te laten slapen. Vanmiddag heb ik -inmiddels overleden- onderstaande foto nog van Tom gemaakt en persoonlijk afscheid van hem genomen.

Nacht van de Vluchteling 2023

Hits: 5

In het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 juni ga ik opnieuw de Nacht van de Vluchteling wandelen. Ditmaal 20 km vanuit Rotterdam.

Ik ga de uitdaging aan en loop in het weekend van 17-18 juni mee met de Nacht van de Vluchteling omdat ik meer aandacht wil vragen voor al het leed wat een vluchteling mee moet maken voordat hij hier aan komt. Wees gul en doneer!
@Bron: NachtvandeVluchteling

Fiets en Wandelbeurs

Hits: 24

Een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs komt er weer aan! Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 staat de leukste beurs voor fietsers en wandelaars op het programma in Jaarbeurs in Utrecht. Na twee beursloze jaren staan we te trappelen om weer een nieuwe editie te organiseren.

Ontdek op de beurs fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips.

Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingbolides en e-bikes uitproberen. En we hebben weer een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Xperience, hét e-bike-testevent van Nederland. Twee events dus voor de prijs van één!

Graag tot ziens op de Fiets en Wandelbeurs!
@Bron: FietsenWandelbeurs

Fiets- en wandelbeurs, schrijf nu in met 5 euro korting
Nieuwe routes, bestemmingen en nieuwe ontmoetingen. De komende Fiets en Wandelbeurs op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht biedt volop inspiratie voor het nieuwe seizoen. Want wandelen is populairder dan ooit. Vele actieve vakantiegangers zullen ook in 2023 weer op pad gaan in binnen- en buitenland. Duitsland staat als themaland extra in de schijnwerpers tijdens deze editie. Link met korting: Hicle Events
@Bron: TeVoetOnline

Rode Kruis Bloesemtocht stopt

Hits: 5

Bij het bijwerken van mijn pagina Wandellinks kwam ik een bericht tegen over de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Helaas heeft het bestuur besloten om te stoppen met deze mooie wandeltocht door de bloesemvelden rondom Geldermalsen.

Jammer, want dit was een mooie wandeling langs de bloesem. Zelf heb ik de 25 km wel eens gewandeld.
@Bron: Rode Kruis Bloesemtocht