Brandon & Floortje

Bezoeken: 95

Vandaag twee nieuwe kittens in huis genomen, broer Brandon en zus Floortje, beide acht maanden oud. Brandon is al nieuwsgierig, Floortje kijkt de kat uit de boom. Inmiddels twee maanden verder en beide kittens zijn erg gewend in huis.

RIP Tom 17-03-2008 / 26-01-2023

Bezoeken: 37

Het ga je goed, grote vriend!

Vanochtend heb ik mijn kater Tom bij dierenarts Crimpenerwaert in Bergambacht weggebracht voor een narcose en het trekken van een afgebroken voortand. Helaas was een nieuwe bloedcontrole noodzakelijk en werden diverse ernstige complicaties bij hem geconstateerd. Herstelkans minimaal. En indien uit narcose hoge kosten bij een dierenspecialist.

In overleg besloten om hem in te laten slapen. Vanmiddag heb ik -inmiddels overleden- onderstaande foto nog van Tom gemaakt en persoonlijk afscheid van hem genomen.

Wandelen tussen burlende edelherten

Bezoeken: 24

In de herfst klinkt er een indrukwekkend geluid in verschillende natuurgebieden, zoals op de Veluwe. Het is het geluid van burlende edelherten. Wandel.nl zet de mogelijkheden op een rij om in Nederland de bronsttijd van edelherten mee te maken. Waar ga jij wandelen en burlende herten spotten?
@Bron: Wandel.nl