Nacht van de Vluchteling 2023

Bezoeken: 26

In het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 juni ga ik opnieuw de Nacht van de Vluchteling wandelen. Ditmaal 20 km vanuit Rotterdam.

Ik ga de uitdaging aan en loop in het weekend van 17-18 juni mee met de Nacht van de Vluchteling omdat ik meer aandacht wil vragen voor al het leed wat een vluchteling mee moet maken voordat hij hier aan komt. Wees gul en doneer!
@Bron: NachtvandeVluchteling

Rode Kruis Bloesemtocht stopt

Bezoeken: 23

Bij het bijwerken van mijn pagina Wandellinks kwam ik een bericht tegen over de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Helaas heeft het bestuur besloten om te stoppen met deze mooie wandeltocht door de bloesemvelden rondom Geldermalsen.

Jammer, want dit was een mooie wandeling langs de bloesem. Zelf heb ik de 25 km wel eens gewandeld.
@Bron: Rode Kruis Bloesemtocht

Winterserie W.I.E.G.O.

Bezoeken: 19

Zaterdag 21 januari 2023 organiseert Wandelsportvereniging W.I.E.G.O. de 2e Winterseriewandeltocht 2022-2023 vanuit Breda. Deze wandeling gaat grotendeels en (afhankelijk van de gekozen afstand) lopen de deelnemers door het natuurgebied Trippelenberg, het natuurgebied Krabbenbossen, het landgoed Klokkenberg en langs de rivier Aa of Weerijs.
@Bron: Wandel.nl

Nacht van de Vluchteling

Bezoeken: 38

Stichting Vluchteling organiseert in het weekend van 18 en 19 juni de dertiende editie van de Nacht van de Vluchteling. In zes steden lopen duizenden deelnemers een nachtelijke wandeltocht om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor acute noodhulp en op een positieve manier aandacht te vragen voor mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. 
@Bron: https://www.nachtvandevluchteling.nl/