Wandellogboek

Hits: 3

De pagina’s Wandellogboek (LAW) en Wandellogboek (Overige) heb ik vandaag vervangen door een Excelsheet Wandellogboek. Na het uploaden van dit bestand kan je makkelijk sorteren op soort wandeling en wandelnaam. Dit schema zal ik om de zoveel tijd bijwerken met actuele wandelingen van 2021.

Wandelen in 2021

Hits: 16

Na 31 oktober 2020 heb ik geen wandeling meer gemaakt. Ook niet dichtbij in de polder Krimpenerwaard vanuit mijn dorp Lekkerkerk. Andere interesses van mij, misdaadseries kijken en bordspellen doen hebben meer mijn aandacht gehad. Dankzij Corona heb ik dit jaar niet veel gereisd met openbaar vervoer.

Zie mijn Agenda voor mijn wandelplannen in 2021. En daarbuiten heb ik nog wel meer ideeën. De laatste etappe van het Floris V-pad, de laatste drie etappes van het Utrechtpad en diverse etappes van het Nederlands Kustpad wil ik in 2021 toch wel voltooien. Wie weet met een wandelmaatje erbij. Samen (of met een wandelgroepje) wandelen is toch gezelliger wandelen dan alleen.

Iedereen een fijn oud & nieuw en tot volgend jaar!

Het burlen van een edelhert

Hits: 11

Vanaf september schalt het geluid van ongetemde oerdriften over de Veluwe. Strijdlustige herten burlen erop los. De bronsttijd begint, de tijd dat ons grootste zoogdier het meest tot de verbeelding spreekt. Lees alles over het edelhert en de spectaculaire bronsttijd.
@Bron: Natuurmonumenten

Facebookgroep Photowalks

Hits: 8

Ik heb nu ook een Facebookgroep Photowalks aangemaakt.

Binnen deze Facebookgroep schrijf en plaats ik foto’s over mijn hobby’s Wandelen en Fotografie. Tijdens mijn wandelingen maak ik onderweg met mijn spiegelreflexcamera of smartphone foto’s en schrijf ik een (kort) verslag over de route die ik dan gewandeld heb. Ook kan je hier mijn foto’s van Architectuur-, Dieren-, Evenementen-, Landschap-, Sport- en Overige Fotografie vinden.

Wandel Corona de wereld uit.

Hits: 12

Wandelen én helpen corona de wereld uit te krijgen? Dat kan via een actie van het Radboud Fonds: Wandel corona de wereld uit! Je zamelt al wandelend geld in en met de opbrengst kan het Radboudumc onderzoek doen naar het coronavirus.

Lees meer op: Wandel.nl