Contact

Hits: 2804

Ik ben Sander, 44 jaar, ik woon in Lekkerkerk; een dorp in de polder Krimpenerwaard (ZH).
Ik werk bij een zorgcentrum.

In het weekend wandel ik graag in etappes Lange Afstand Wandelpaden en Streekpaden. Ook heb ik veel NS-wandelingen van treinstation naar treinstation en enkele Groene Wissels en Trage Tochten gewandeld. Afstand ±10-25km. Mijn voorkeur is een wandeling door mooie landschappen dan in een drukke stad of een vierdaagse.

In Europa heb ik diverse georganiseerde wandelreizen (door de bergen) gemaakt.
Onderweg maak ik foto’s voor deze website en Instagram.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je eens met mij mee wandelen?
Mijn e-mail is: NOSPAMphotowalks77@gmail.com (NOSPAM weghalen)

Eén antwoord op “Contact”

  1. Hallo Sander
    Ik weet niet hoe ik op deze site terechtkwam, ik zocht naar iets anders, maar, wat je allemaal doet zeg, wat interessant!
    Misschien ben je nog nooit in Slovenië geweest, maar het wandelen in de Julische Alpen is zeer de moeite waard. De natuur is daar puur, en soms ruig, edelweiss is daar niet zeldzaam, steenbokken ook niet. Misschien een tip, of misschien ben je er al geweest. Vr. Groeten en ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.