Contact

Hits: 2619

Ik ben Sander, 44 jaar, ik woon in Lekkerkerk in de polder Krimpenerwaard (ZH). Ik ben vrijgezel en ik heb geen kinderen. Ik heb een kat als huisdier. Ik werk bij een zorgcentrum.

Ik wandel in etappes Lange Afstand Wandelpaden, NS-wandelingen, Groene Wissels en Trage Tochten. Onderweg maak ik een paar foto’s voor deze website en Instagram. In Europa heb ik diverse (berg) wandelreizen gemaakt.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je eens met mij mee wandelen?
Mijn e-mail is: NOSPAMphotowalks77@gmail.com (NOSPAM weghalen)

Eén antwoord op “Contact”

  1. Hallo Sander
    Ik weet niet hoe ik op deze site terechtkwam, ik zocht naar iets anders, maar, wat je allemaal doet zeg, wat interessant!
    Misschien ben je nog nooit in Slovenië geweest, maar het wandelen in de Julische Alpen is zeer de moeite waard. De natuur is daar puur, en soms ruig, edelweiss is daar niet zeldzaam, steenbokken ook niet. Misschien een tip, of misschien ben je er al geweest. Vr. Groeten en ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.