Contact

Hits: 1859

Ik ben Sander, 43 jaar, ik woon in Lekkerkerk (ZH) in de polder Krimpenerwaard. Ik ben werkzaam bij een zorgcentrum. Daarnaast ben ik activiteiten coördinator van een vereniging.

In het weekend ga ik graag wandelen in de natuur; in etappes een Lange Afstand Wandeling, NS-wandeling, Groene Wissel of Trage Tocht. Afstand 10 à 25 km, wandeltempo 4 à 5 km per uur, exclusief pauzes. In diverse landen in Europa heb ik (in de bergen) gewandeld. Ik ben nog nieuwsgierig naar de Klompenpaden.

E-mail: NOSPAMphotowalks77@gmail.com
(NOSPAM weghalen)

Eén antwoord op “Contact”

  1. Hallo Sander
    Ik weet niet hoe ik op deze site terechtkwam, ik zocht naar iets anders, maar, wat je allemaal doet zeg, wat interessant!
    Misschien ben je nog nooit in Slovenië geweest, maar het wandelen in de Julische Alpen is zeer de moeite waard. De natuur is daar puur, en soms ruig, edelweiss is daar niet zeldzaam, steenbokken ook niet. Misschien een tip, of misschien ben je er al geweest. Vr. Groeten en ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.