Contact

Hits: 1661

Ik ben Sander, 43 jaar uit Lekkerkerk (ZH) in de polder Krimpenerwaard. Ik ben werkzaam in de zorgsector en als vrijwilliger activiteiten coördinator. In mijn vrije tijd kom ik graag in de natuur om te wandelen en voor fotografie.

Ook ga ik graag (met vrienden) naar muziekfestivals, museums, exposities, de dierentuin en evenementen. Na afloop naar een eetcafé voor een hapje en drankje. Ik ben lid van een wandelvereniging en een bordspellenvereniging.

E-mail: NOSPAMphotowalks77@gmail.com
(NOSPAM weghalen)

Eén antwoord op “Contact”

  1. Hallo Sander
    Ik weet niet hoe ik op deze site terechtkwam, ik zocht naar iets anders, maar, wat je allemaal doet zeg, wat interessant!
    Misschien ben je nog nooit in Slovenië geweest, maar het wandelen in de Julische Alpen is zeer de moeite waard. De natuur is daar puur, en soms ruig, edelweiss is daar niet zeldzaam, steenbokken ook niet. Misschien een tip, of misschien ben je er al geweest. Vr. Groeten en ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.