2017

Bezoeken: 53

Allereerst iedereen de beste wensen en een goed en gezond 2017!
2017…Een nieuw fotografisch en wandeljaar… tijd voor nieuwe wensen en doelen!

Met mijn nieuwe objectief 18-135mm wil ik veel fotografisch gaan vastleggen. Een prima lens waarbij het wisselen van objectieven minder wordt ten opzichte van mijn vorige objectief. Ik wil mij vooral richten op straatfotografie wat ik afgelopen najaar nog in Delft heb gedaan. Ook sportfotografie en macrofotografie wil ik verder ontwikkelen. Ik heb al enkele ideeën daarvoor op het oog. Ook wil ik bijvoorbeeld in April een bezoek brengen aan de bollenvelden in de buurt van Lisse en Hillegom. Veel van gezien, maar nog nooit in volle bloei geweest. Of een vos spotten in de Amsterdamse Waterleidings Duinen.

Al wandelend wil ik de laatste twee etappes van het Floris V-pad en het Utrechtpad met Edwin gaan voltooien. Anders dan vorig jaar wil ik op elke eerste zaterdag van de maand gaan wandelen, zodat dit vast staat. Ook wil ik regelmatiger gaan wandelen, maar daarover later meer. Hou mijn wandelagenda maar in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.