FotoFestival Naarden

Bezoeken: 33

Don’t stay here – Dutch photography on the move

Een belangrijk uitgangspunt van het FotoFestival Naarden is het tonen van de actualiteit. Enerzijds de meest interessante Nederlandse fotografen van dit moment, anderzijds wat er actueel is in de maatschappij. Fotografen zijn de voelsprieten van de maatschappij, hebben hun eigen ideëen hierover en weten op hun eigen wijze te verbeelden wat er op dit gebied speelt.

Dit jaar kiezen wij voor de visie van Nederlandse fotografen op het buitenland. Reizen zit ons Nederlanders al eeuwen in het bloed en vele Nederlandse kunstenaars hebben zich laten inspireren door wat zij tegenkwamen over onze landsgrenzen. Ook de huidige generatie fotografen laat zich niet onbetuigd. Wij zijn benieuwd naar de visie van de Nederlandse fotograaf die aan het werk is in het buitenland. Tijdens het festival van 18 mei t/m 23 juni 2013 willen wij graag de ontwikkelingen op dat gebied laten zien.

Het campagnebeeld is deze keer van Jan Banning, wiens serie ‘Down and Out in the South’ een belangrijke plaats heeft gekregen in De Grote Kerk van Naarden.

Jan_Banning

@Bron: http://fotofestivalnaarden.nl/

Op zaterdag 15 juni zal dit een uitje zijn van de Amateur Fotogroep Ouderkerk ad IJssel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.