Wandelen in 2021

Hits: 16

Na 31 oktober 2020 heb ik geen wandeling meer gemaakt. Ook niet dichtbij in de polder Krimpenerwaard vanuit mijn dorp Lekkerkerk. Andere interesses van mij, misdaadseries kijken en bordspellen doen hebben meer mijn aandacht gehad. Dankzij Corona heb ik dit jaar niet veel gereisd met openbaar vervoer.

Zie mijn Agenda voor mijn wandelplannen in 2021. En daarbuiten heb ik nog wel meer idee├źn. De laatste etappe van het Floris V-pad, de laatste drie etappes van het Utrechtpad en diverse etappes van het Nederlands Kustpad wil ik in 2021 toch wel voltooien. Wie weet met een wandelmaatje erbij. Samen (of met een wandelgroepje) wandelen is toch gezelliger wandelen dan alleen.

Iedereen een fijn oud & nieuw en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.