Fiets en Wandelbeurs

Bezoeken: 39

Een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs komt er weer aan! Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 staat de leukste beurs voor fietsers en wandelaars op het programma in Jaarbeurs in Utrecht. Na twee beursloze jaren staan we te trappelen om weer een nieuwe editie te organiseren.

Ontdek op de beurs fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips.

Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingbolides en e-bikes uitproberen. En we hebben weer een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Xperience, hét e-bike-testevent van Nederland. Twee events dus voor de prijs van één!

Graag tot ziens op de Fiets en Wandelbeurs!
@Bron: FietsenWandelbeurs

Fiets- en wandelbeurs, schrijf nu in met 5 euro korting
Nieuwe routes, bestemmingen en nieuwe ontmoetingen. De komende Fiets en Wandelbeurs op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht biedt volop inspiratie voor het nieuwe seizoen. Want wandelen is populairder dan ooit. Vele actieve vakantiegangers zullen ook in 2023 weer op pad gaan in binnen- en buitenland. Duitsland staat als themaland extra in de schijnwerpers tijdens deze editie. Link met korting: Hicle Events
@Bron: TeVoetOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.