Paddenpad – Loetbos

Hits: 45

Vanmiddag een rondwandeling door de polder Krimpenerwaard van ruim 11 km gewandeld vanuit mijn dorp Lekkerkerk. Vanuit huis naar de Tiendweg gewandeld en linksaf geslagen, Tiendweg-West. Het dorp uitgelopen en bij het onverharde Paddenpad rechtsaf. Dit pad door de weilanden gevolgd tot aan de provinciale weg N210. Even rechtsaf en bij de rotonde linksaf de N210 overgestoken. De eerste afslag rechtsaf het Loetbos in. Hier de markering van het Grote Rivierenpad gevolgd. Bij een graspad en picknickbank linksaf. Dit slingerende pad gevolgd tot aan de parkeerplaats aan de Kerkweg. Hier weer rechtsaf tot aan de kruising met de N210 bij restaurant De Loet. De N210 overgestoken en rechtdoor een B-weg richting Lekkerkerk. Net voor Lekkerkerk door park Weydehoek gewandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.